A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Перше у цьому році засідання виконавчого комітету Царичанської селищної ради.

Дата: 26.01.2018 10:28
Кількість переглядів: 775

        

25 січня 2018 року селищний голова Сумський Г.В. провів перше у цьому році засідання виконавчого комітету Царичанської селищної ради. На початку роботи члени виконкому заслухали та обговорили звіт про роботу комунальних клубних закладів селищної ради, який їм представила методист 2-ї категорії ККЗ «Центр культури та дозвілля» Оксана Дрянова.

Про плани роботи виконавчого комітету на 2018  рік та перший квартал поточного року проінформувала секретар виконавчого комітету   Герасименко Н.В.

Протокол засідання житлової комісії озвучив Стрілець В.А. – заступник селищного голови, голова житлової комісії. Він зазначив, що житлова комісія розглянула рішення сесії Царичанської селищої ради № 706-32/VII “Про прийняття до комунальної власності Царичанської об’єднаної територіальної громади житлового будинку № 9 по вул. Гагаріна у с. Драгівка Царичанського району Дніпропетровської області» та рекомендувала виконкому визначити претендента  на забезпечення житлом із числа дітей-сиріт та дітей позбавленого батьківського піклування, які перебувають на  обліку в селищній раді у позачерговій черзі. Члени виконкому одноголосно прийняли рішення про визнання претендентом Кострубського Олександра Олексійовича, 1996 року народження, який перебуває в черзі з 2009 року.

Крім того, в ході засідання було затверджено висновки органу опіки та піклування та протокол засідання комісії з питань роботи із сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах.

В зв’язку зі змінами ставки  екологічного податку, мінімальної заробітної плати, вартості паливно-мастильних матеріалів затверджені нові тарифи на збирання, перевезення та захоронення твердих побутових відходів.

У ході роботи начальник відділу освіти виконавчого комітету Царичанської селищної ради Китайгора С.М. проінформував з питання «Про організацію безкоштовного гарячого харчування учнів  загальноосвітніх навчальних закладів та вихованців дошкільних навчальних закладів, організацію безкоштовного підвозу дітей та педагогічних працівників у 2018 році» , членами виконкому було підтримано запропонований проект рішення, терміном на один місяць, а до слідуючого засідання виконкому ретельно вивчити питання та прийняти відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь