A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Родина, рід. Які слова святі! Вони потрібні кожному в житті.

Дата: 21.05.2018 09:32
Кількість переглядів: 2119

Фото без опису

Родина, рід. Які слова святі!

Вони потрібні кожному в житті.

Під  таким гаслом 15 травня  пройшов Міжнародний день сім’ї  в  дитячому садку «Берізка».

Вихователі, діти та батьки  старанно готувались до свята, бо кожен хотів  відкрити своє серце, в  якому  слово  «родина» - має велике значення.

Вихованці  старших  груп  провели батьківські збори з показом занять  мовленнєвого  та логіко-математичного спрямування, зобразили свою родину в малюнках та провели разом з батьками  тренінг та ділову гру  «Батьківські  посиденьки». Запальним  був і  брейн-ринг, який провели  вихователі  середньої групи. Команди «Кмітливі» та «Пізнайки» презентували свої девізи  та  пісню, провели розминку, показали свої  знання з пізнавального  та художньо-естетичного розвитку. Журі було важко визначити переможців, бо всі учасники були активні та вправні.

Діти молодшої групи «Веселка»  намагалися  виразити свою любов та  повагу  до  родини  в  шоу-конкурсі «Тато, мама і я  - разом ми сім’я». Дванадцять   родин прийняли активну участь у підготовці до свята: оформили виставку родинних дерев,  підготували малюнки із зображенням  сім’ї, вчили вірші, пісні, готували майстер-класи, презентації родин, танцювали танок про Україну, а також драматизацію казки «Колобок»  та  спортивний номер «Сім’я футболістів». Останній  конкурс  був найсмачніший. Родини демонстрували кулінарію царичанської  кухні.

Не залишилися осторонь  і  найменші  наші  вихованці, діти групи  раннього  віку. На  передодні Дня сім’ї  вихователями  групи проведено  для  батьків  лекторій  на тему «Мої  рідненькі», в ході якої було  надано  консультації  про  добрі  стосунки  в  родині. Домашнім завданням  було  намалювати 

в дома  разом з дітьми малюнок для конкурсу – виставки «Моя сім’я». Обговорення пройшло з самим суворим журі-дітьми. Вони  своїми  маленькими  рученятами  торкалися  свого  малюнка  і  з  посмішкою  називали  кожного  члена  родини  по  імені.

Журі  оцінило  роботу  кожного  учасника  заходу  та  нагородило  всіх  медалями  та  солодощами.

На  жаль  швидко  скінчився  День  сім’ї. Захоплююче враження  від  побаченого  та  почутого надовго  залишиться  в нашій  пам’яті.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь