A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Чергове засідання виконавчого комітету Царичанської селищної ради.

Дата: 22.05.2018 16:52
Кількість переглядів: 1947

  Фото без опису

22 травня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Царичанської селищної ради під головування селищного голови Сумського Г.В. 

 З першого питання «Про підготовку та проведення оздоровлення дітей на території Царичанської селищної ради» докладно інформував начальник відділу освіти виконавчого комітету Китайгора С.М., який  в своєму виступі зазначив, що робота закладів освіти, щодо підготовки до оздоровчого періоду 2018 року проведена на належному рівні.  Члени виконкому затвердили перелік заходів щодо організації оздоровлення та відпочинку дітей влітку та склад комісії щодо перевірки готовності до роботи влітку таборів відпочинку з денним перебуванням, створених на базі закладів загальної середньої освіти.

 Про благоустрій та санітарний стан  на території Царичанської селищної ради  інформував начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури  Андрухів А.В.

Про затвердження зразків іменних печаток та їх описів ознайомила членів виконкому та присутніх секретар виконавчого комітету Царичанської селищної ради Герасименко Н.В.

В процесі роботи виконавчого комітету було затверджено протокол засідання комісії з питань роботи із сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах та протокол комісії з питань розгляду заяв громадян, які потребують соціального обслуговування (надання соціальних послуг) по яким доповів начальник соціально-гуманітарного відділу Липка Ю.Б.

 

Членами виконавчого комітету було розглянуте питання про затвердження тарифів для відвідування КЗК «Комплексний музей історії» Царичанської селищної ради та прийняте відповідне рішення.

 

Про роботу адмінкомісії доповідав головний спеціаліст (юрист) виконавчого комітету Царичанської селищної ради Марчук О.М.

 

         Насамкінець були розглянуті заяви громадян.
Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь