A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

ПЕРША ПЕРЕМОГА У ФУТБОЛІ.

Дата: 15.06.2018 09:26
Кількість переглядів: 1890

Фото без опису

У дитсадку «Ромашка» нещодавно відбулися «Веселі старти – 2018» з елементами футболу.

         Учасниками спортивних змагань стали усі групи установи, але головними – вихованці – випускники старших: «Веселий вулик» і «Вишенька». Провела захід інструктор з фізичного виховання Вікторія Гармаш.

         Спортивне дійство розвивалося на дитячому міні стадіоні. Від кожної з груп було по 6 гравців. За правилами, команди привітали одна одну спортивними гаслами про спритність і міць. Далі діти розім’ялися у загально розвиваючих вправах з м’ячами. Потім Вікторія Олексіївна оголосила естафетні завдання, в яких дітлахи мали провести м?яч між кеглями; передати швидко м?яч над головами по шерензі; добігти до тунелю і пролізти по ньому тощо. А між естафетами до веселих стартів долучалися і малята – глядачі: молодші і середня групи. Малеча збирала маленькі м’ячики у кошики, а середня група «Золота рибка» спритно та весело викладали промінчики із гімнастичних палиць до імпровізованого сонця.

         І, нарешті, між старшими групами розпочався очікуваний малятами футбол. Після оголошення гри, гравці «Веселого вулика» одразу атакували суперників і на подив усіх присутніх забили гол. Від такої несподіванки гравці «Вишеньки» на деякий час розгубилися, не очікуючи такого стрімкого повороту подій. Але зволікання тривали тільки кілька хвилин. Вчасно оговтавшись, вони згрупувались, зосередились і пішли у рішучу атаку. Не заспокоїлись, поки не забили відповідний гол. Ось що таке спортивний азарт! Таким чином, рахунок зрівнявся на 1:1. У командах завзято змагалися і дівчатка, і хлопчаки. У ході гри на полі вирували пристрасті як на дорослому чемпіонаті з футболу: вболівальники кричали, гуділи , топали ногами, підбадьорювали гравців вигуками: - Давай, бий! Забивай» Гол! Ура – а – а! Після голу, організатори, бачучи завзятість і готовність малих футболістів до подальшої гри, вирішили зупинити гру на високій ноті, адже повинна перемогти дружба.

         Закінчилися «Весели старти» врученням спортсменам нагород. Капітанів команд привітала завідувачка «Ромашки» Наталія Куценко. Вона вручила капітану команди Жені Остренко Кубок та Диплом Інні Глитенко. А кожний гравець отримав пам’ятну медаль про першу перемогу у футболі.

         Спілкуючись з дітлахами, ми почули, що найдужче у спортивному святі їм сподобався футбол. Ще б пак! Хто б сумнівався!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь