A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

Гарне свято.

Дата: 15.06.2018 15:34
Кількість переглядів: 1843

Фото без опису

      Нещодавно гарної літньої суботи  біля Новостроїського клубу відбулося свято для місцевої дітвори з нагоди Міжнародного дня захисту дітей та початку канікул. Цікаву розважальну програму разом із завідувачем клубу Любов»ю Пісоцькою підготували керівник гуртка БДЮТу Леся Колодяжна, народна майстриня петриківського розпису Людмила Бабіч зі своїми вихованцями, ученицями Бабайківської школи, та гуртківці-волонтери БДЮТу Діана Садова і Світлана Бублій.

Обідньої пори подвір’я біля клубу вже вирувало гомоном дітей і дорослих, адже на свято дітлахи прийшли зі своїми мамами, татами, бабусями і дідусями з усіх навколишніх сіл: Новостроївки, Івано-Яризівки, Вербового, Бабайківки - зібралося майже 100 чоловік.

Свято розпочалося з рухливих, інтенлектуальних ігор. Діти залюбки брали участь в естафетах, відгадували мелодії з дитячих фільмів, демонстрували свої таланти запальним флешмобом. Організатор і ведуча конкурсних розваг Леся Колодяжна підібрала їх так, щоб діти могли розкрити свій творчий потенціал. Крім того, всі бажаючі мали змогу отримати на згадку гарні «тату» в стилі петриківського розпису від майстра цього чудового мистецтва Людмили Бабіч. Дівчатка з Бабайківської школи отримали для себе ще й майстер-клас, додаткове заняття, а це - стимул для подальшого навчання цій справі.

Перед початком квест-гри «Квітка бажань» всі могли пригоститися смачною козацькою кашею, дякуючи Світлані Олексіївні Самарській, яка приготувала її на вогнищі. Продуктами допомогла Варвара Іванівна Корпусенко, за що організатори свята їй теж дуже вдячні.

Відпочивши й посмакувавши кашею, дітвора продовжила розважатись. Ведучі гри-конкурсу розділили учасників на дві групи, які завзято, спритно й винахідливо виконували завдання на всіх «станціях» і за це отримували пелюстки «квітки бажань». А відтак, що конкурс був не лише розважальним, а й пізнавальним, діти під час гри дізналися багато цікавого про рідний край, історію козацтва, проявляючи, до того ж, і свої здібності.

Насамкінець, отримавши призи за участь у конкурсі, діти пригощалися за солодким столом у великій клубній залі. Але це ще не все, бо залунали весела музика святкової дискотеки, про яку теж подбали організатори, і до самісінького вечора всі бажаючі танцювали вволю.

Діти були дуже задоволені, отримавши заряд позитиву і гарного настрою Втім, не лише дітвора.  Дорослі, дивлячись на усміхнені личка своєї малечі, теж за них раділи.

Органзіатори щиро вдячні за всебічну допомогу в проведенні свята виконкому Царичанської селищної ради, селищному голові Геннадію Сумському, депутату обласної ради Гошгару Мухтарову, депутатам селищної ради Любові Чорній та Івану Кристалю, в. о. старости с. Бабайківки Валентині Чвертці.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь