A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

19 вересня відбулася чергова 40 сесія Царичанської селищної ради.

Дата: 19.09.2018 16:21
Кількість переглядів: 1813

19 вересня відбулася чергова 40 сесія Царичанської селищної ради. Були присутні 15 депутатів з 26 обраних. На сесії розглянуті 8 питань.

Внесені зміни до селищних цільових програм на 2018 рік та до місцевого бюджету на 2018 рік. Розподілені кошти громадського бюджету отримають: проект «Облаштування приміщення під «Центр актвиного відпочинку у с.Юрївка», бюджет 80 000 гривень; проект «Актова зала школи – центр творчої взаємодії членів громади (проведення ремонту в актовій залі с.Бабайківка)», бюджет 50 000 гривень.

Депутати затвердили вартість навчання у КПНЗ «Царичанська школа естетичного виховання» Царичанської селищної ради з 1 вересня 2018 року:

- класичний спів, естрадний спів – 150,00 грн;

- фортепіано, електронні клавішні інструменти – 150,00 грн;

- образотворче мистецтво – 140,00 грн;

- бандура – 100,00 грн.

Питанням для обговорення стало прийняття проекту рішення «Про обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових на території Царичанської селищної ради».

Так, пропонується з 1 січня 2019 року заборонити продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових з 22.00 год. до 07.00 год. за київським часом у стаціонарних об'єктах торгівлі, магазинах з кафетеріями, малих архітектурних формах, об'єктах дорожнього сервісу (в т.ч. комплекси АЗС), за винятком закладів ресторанного господарства, на території Царичанської селищної ради. Зобов'язати власників закладів торгівлі, об'єктів дорожнього сервісу забезпечити наявність інформаційних табличок про обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових у години, визначені рішенням.

Отже, до 19.10.2018 року зауваження та пропозиції щодо рішення приймаються в паперовому вигляді за адресою: смт Царичанка, вул. 14 Гвардійської дивізії, 10, 2 поверх, Марчук Олексій або за тел. 05690 3 18 27.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь