A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

НАШІ КРАЩІ.

Дата: 30.10.2017 16:09
Кількість переглядів: 711

Нещодавно в Петриківці відбулася товариська зустріч із богатирських розваг . У змаганнях брали участь спортсмени з Магдалинівки, Петриківки і Царичанки. Нашу команду представляли Максим Нем’ятий, Євген Ванда, Юрій Подушко, Геннадій Чіпко (на знімку). Одразу відначимо: в усіх чотирьох вправах наші хлопці вибороли 1 місце!

А  вправи були не з легких: тяга канатом Газелі на швидкість дистанції 20 м за 10 секунд; перекидання шини вагою 400 кг за 1 хвилину по два учасники (наші богатирі: Максим Нем’ятий - Юрій Подушко, Євген Ванда - Геннадій Чіпко перекинули по 10 разів); утримання перед собою дві 16-кілограмові гирі на прямі руки 30 секунд. Ще була окрема вправа - станова тяга,  в якій Геннадій Чіпко потягнув 270 кг, а Максим Нем’ятий - 320 кг, за що також отримали 1 місце.

Недаремно в Царичанській громаді всебічно підтримується розвиток спорту. Діти і молодь мають всі умови займатися його улюбленими видами, фізично гартуватися, аби досягати переможних висот, прославляти свій край високими спортивними результатами. Хочеться подякувати й батькам, які підтримують своїх дітей, виховуючи в них прагнення до здорового способу життя.

Ще одна приємна спортивна новина. 17 жовтня в Дніпрі відбулися обласні змагання з паурліфтингу, в яких брав участь і наш Максим Нем’ятий, довівши й там, що він таки кращий. Максим став чемпіоном області в усіх вагових категоріях, показавши кращий результат: 300 кг - присід; 210 кг - жим штанги; 240 кг - станова тяга!

Побажаймо і Максиму, й усім нашим спортсменам і надалі високих спортивних досягнень і, звичайно ж, нових перемог. А всім вам, шановні читачі районної газети, яка завжди розповідає на своїх сторінках про спортивні події, здоров’я й життєвої снаги.

Микола ПСАРЬОВ,

директор ФСТ «Мир».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь