A A A K K K
для людей із порушенням зору
Царичанська громада
Дніпропетровська область, Дніпровський район

ШКОЛА ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ НАБУВАЄ ЕСТЕТИЧНОГО ВИГЛЯДУ

Дата: 18.01.2018 16:56
Кількість переглядів: 1108

 Фото без опису

Як і всі заклади культури,щоі розташовані на території Царичанської об'єднаної громади, школа естетичного виховання рішенням сесії Царичангської селищної ради від 9 серпня 2017 року була прийнята  у власність громади.

 На той час уже більше року тривала реконструкція котельної закладу. Восени цього року в результаті була проведена заміна  газових котлів, але ці заходи не вирішили питання нормального температурного режиму у школі.

 Тож особисто селищним головою Геннадієм Сумським було прийнято рішення терміново осучаснити всю систему опалення у школі, а разом з тим і провести ремонтні роботи  у класах. Адже школа естетичного виховання, на жаль, мала зовсім не естетичний вигляд.

 Тож у короткі терміни у грудні  було виконано монтаж пластикової  системи опалення, замінено батареї на нові, сучасні, енергозберігаючі.

 Розпочато й ремонт школи. Так, уже майже зроблено ремонт холу – підшито стелю у сучасному дизайні, впорядковано стіни.

 У кабінетах образотворчого мистецтва проведено боротьбу  з «грибком», зроблено ремонт в одному із класів. Поклеєні шпалери, на часі – заміна   засобів освітлення на нові, сучасні. Замовлено чотири  металопластикові вікна, поступово будуть замінені всі вікна.  Закупляються будматеріали, йде підготовка до ремонту й наступних класів і приміщень закладу.

 Ремонт триває. Школа оновлюється.  Вдячні селищному голові, депутатському корпусу, виконкому селищної ради за підтримку  й увагу до закладу. І не лише у плані комфорту.

 Попри  побоювання щодо звуження послуг спеціалізованого мистецької освіти для наших дітей, школа , з  переходом у відання громади, розширилася. Сьогодні в нас навчається  навіть на 25 учнів більше, ніж рік тому. Розуміючи важливість всебічного розвитку наших дітей, доступності позашкільної спеціалізованої освіти  для сільських дітей, у громаді організовано підвіз на навчання . в тому числі до нашого закладу,  дітей із сільської місцевості Царичанської громади. Із 14 грудня до нас уже їздять 28 юних музикантів і художників із Бабайківки,  Прядівки,Преображенки, Юр'ївки. І це лише початок.

 Мають змогу навчатися у нас і діти з інших громад. Для цього їм потрібно звернутися  до своїх очільників, депутатів,  які мають укласти договори з Царичанською громадою  та оплачувати послуги за навчання дітей своєї громади.

 Приємно  останні кілька місяців проводити заняття у теплі, а скоро – і гарних комфортних умовах.    Впевнені, наші вихованці  оцінять новий вигляд, комфорт й естетику улюбленого закладу.

 Андрій МЕЛЬНИК, директор     КПНЗ «Царичанська школа естетичного виховання» Царичанської селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь